Doe maandag 22 januari mee aan het Benefiet 1001 nacht!

Medische studenten van de IFMSA-VUmc en bewonersplatform Vluchtelingen Welkom Kronenburg organiseren op maandag 22 januari het Benefiet 1001 nacht ten bate van Dokters van de Wereld, een organisatie die medische hulp verleent aan vluchtelingen en andere kwetsbare groepen in Europa en in het Midden-Oosten.

Het wordt een bijzondere bijeenkomst met een uitgebreid cultureel programma vanaf 17:00 uur tot 21:30 uur. Het Midden-Oosten is dichterbij dan je denkt! Samen maken we onze wereld grenzeloos. Het benefiet is een mooie gelegenheid om de talenten en verschillende culturen te ervaren. Veel vluchtelingen en statushouders werken aan het programma mee dat gehost wordt gehost door Dokter Do. Er is live muziek en er zijn inspirerende sprekers, een workshop traditionele dans, henna, kalligrafie, Tarraband, Toneelgroep IND en natuurlijk heerlijk Midden-Oosters eten en nog meer.

Cultuurcentrum Griffioen, Uilenstede 106

De entree: 2 euro. Geef je nu al op voordat het maximum aantal plaatsen van circa 200 is uitverkocht. Gebruik daarbij dit formulier of ga naar Facebook.nl/ifmsaVUmc

Datum en locatie: maandag 22 januari van 17:00 – 21:30 uur met gelegenheid om na afloop nog iets te drinken. Cultuurcentrum Griffioen, Uilenstede 106. Gratis parkeren. Openbaar vervoer: metrolijn 51 of tram 5, halte Uilenstede. Circa 5 min. wandelen in oostelijke richting naar het centrum van Uilenstede.

Het benefiet 1001 nacht wordt mede mogelijk gemaakt door Funk It Up Event Styling, Cultuurcentrum Griffioen, Albert Heijn aan de Bourgondischelaan en Kok Bestellen.